Categorieën

09. Links

Een aantal sites waar ik de bezoekers van deze site graag op wijs.

De Gereformeerde Kerk van Broek op Langedijk (PKN) is de gemeente die waaraan ik sinds november 2003 graag verbonden ben. Vermelding verdient het feit dat de kerkenraad het werk dat ik door de rockdiensten en door deze site ‘buitengaats’ doe, van harte ondersteunt.

Stichting De Regenboog Inloophuizen, de stichting die ik heb uitgenodigd acte de présence te geven in de BLØF-dienst, “voor junks, dronkaards en andere zondaars”. Op 15 april 2007 in Amsterdam zal De Regenboog opnieuw van de partij zijn.

Amnesty International, een geweldige organisatie die zich inzet voor mensenrechten wereldwijd.

Mijn gewaardeerde geluidsmensen Arthur en Roel Zintel zijn de vader en de zoon van een gezin dat als zich pleeggezin inzet voor kinderen die uit huis geplaatst zijn. Hun stichting heet Het Veilige Dak, en giften zijn goed besteed. Meer info op hun site.

Op de website van de Ncrv, is een radioserie te vinden is, die ik heb mogen houden in de zomer van 2005: “Familieverhalen uit Genesis (mede uit het perspectief van Bert Hellinger)”. Bij deze serie is een boekje verschenen dat te bestellen is via de Ncrv. Het voorwoord uit dat boekje kunt u lezen onder artikelen; de eerste alinea met een aangepaste tekst.

Collega Fred Omvlee houdt zich al een paar jaar bezig met kerkdiensten, waarin hij de gospelmuziek van Elvis Presley gebruikt. Zijn site is www.elvisgospel.nl.

Zinweb18-30: een internetcommunity van studenten en twintigers; thema`s rond religie en zingeving. Motto: vrij geloven. E-pastor: remonstrants predikant ds Bert Dicou.

Één reactie op “09. Links”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.