06.1 contact

Voor wie wil reageren op iets uit deze site, dat kan dat in het Gastenboek. Is het daarvoor niet geschikt, dan heb ik hier nog een email-adres (spaties verwijderen)

jaa @ quicknet.nl

6 gedachten over “06.1 contact”

 1. Beste ds de Boer,
  Als lid van de Evangelisatie- en Zendingscommissie van onze PKN Gemeente te Stiens ben ik degene die speciale gasten voor onze Sing In diensten verzorgd. Nu willen we voor 2015 graag een bijzondere dienst houden. We zouden graag eens een Rockdienst voor jong en oud houden. Nu heb ik de recensie gelezen van uw dienst met de Bløf Tributeband TeBoven. Dit sprak mij, en andere leden van onze commissie, erg aan.
  Ik zou graag willen weten of u ook zou willen komen optreden in onze gemeente te Stiens.
  We hebben twee data open staan: 10 mei 2015 of 18 oktober 2015.
  Ik hoor erg graag van u!
  Met de hartelijke groeten,

  Karen Ars

 2. Beste Ds. De Boer,

  Mijn naam is Rinske van der Meulen en ik zit in Berltsum in een commissie die bijzondere diensten organiseert. Wij zijn op dit moment bezig met de invulling voor onze
  bijzondere diensten in 2016. Graag zou ik met u in contact komen om de mogelijkheden te bespreken in 2016 bij ons te komen voor een rockdienst.

  Ik hoor graag van u.

  Met vriendelijke groet,

  Rinske van der Meulen

 3. Geachte heer De Boer,

  naar aanleiding van uw Rockdienst in de Vredevorstkerk dd. 10 april zouden wij van Radio Beverwijk vooraf graag een interview met u houden voor onze actualiteitenrubriek.

  Dit interview, al dan niet telefonisch, zal tussen zes en acht uur ’s avonds plaatsvinden en ongeveer vijf a tien minuten duren.

  Kunt u hiertoe contact met ons opnemen? Wij zijn vandaag en morgen tot 12.00 uur te bereiken via (0251) 254 958.

  Alvast bedankt.

  Vincent de Hart
  Redactie Radio Beverwijk

 4. Beste Jan Andries, ik ben gemeentelid bij de PKN gemeente De Wijnstok te Dubbeldam/Dordrecht. Met medeweten van onze dominee, zou ik graag meer informatie willen ontvangen over het organiseren van een U2 rockdienst bij ons in de kerk. Vragen die nu bij mij zo leven: op welk termijn zou zo’n dienst georganiseerd kunnen worden, wat zijn de kosten, leid u de dienst alleen of samen met onze eigen dominee, hoe gaat het allemaal in z’n werk etc.? Ik hoor graag van u, alvast vriendelijk bedankt voor uw reactie. Mirjam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *