Categorieën

00. Deze site

Op deze site vindt u verschillende dingen. Het onderdeel dat de aanleiding vormde om deze site te starten gaat over rockdiensten: kerkdiensten, waarin de psalmen en gezangen zijn ingewisseld voor songs van bijvoorbeeld U2 of Bløf. Op deze pagina’s wil ik mensen die dergelijke diensten willen gaan opzetten behulpzaam zijn door hen mijn ervaring en kennis aan te bieden. Ook staan er aankondigingen van rockdiensten, waarin ikzelf hoop voor te gaan.

Onder artikelen zijn stukken te vinden die ik geschreven heb over diverse onderwerpen, en voor verschillende gedrukte media, waarvan ik denk dat er meer mensen wat aan kunnen hebben dan alleen degenen die het toen onder ogen hebben gehad. Om een paar onderwerpen te noemen: geloof, (homo-)seksualiteit, muziek in de kerk (anders dan rockdiensten). Sinds juni gebruik ik deze pagina ook voor berichten.

In de media is de pagina met interviews en dergelijke.

Waar de volgende rockdiensten gepland zijn, vindt u onder agenda. De diensten die intussen geweest zijn, worden daar ook genoemd, mét eventueel een link naar een plaats op het internet waar iets van impressies hiervan te vinden zijn.

In het gastenboek kunt u algemene reacties kwijt. Wie op een artikel wil reageren, kan dat op die pagina doen. Wilt u naar mij persoonlijk reageren, dan vindt u onder contact een email-adres.

Veel plezier!
Jan Andries de Boer

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.