Categorieën

00. Deze site

Bono in AmsterdamOp deze site vindt u verschillende dingen. Het onderdeel dat de aanleiding vormde om deze site te starten gaat over rockdiensten: kerkdiensten, waarin de psalmen en gezangen zijn ingewisseld voor songs van bijvoorbeeld U2 of Bløf. Op deze pagina’s wil ik mensen die dergelijke diensten willen gaan opzetten behulpzaam zijn door hen mijn ervaring en kennis aan te bieden. Ook staan er aankondigingen van rockdiensten, waarin ikzelf hoop voor te gaan. Foto’s van U2 in Amsterdam op deze site met dank aan de U2-fanclub Nederland.

Onder artikelen zijn stukken te vinden die ik geschreven heb over diverse onderwerpen, en voor verschillende gedrukte media, waarvan ik denk dat er meer mensen wat aan kunnen hebben dan alleen degenen die het toen onder ogen hebben gehad. Om een paar onderwerpen te noemen: geloof, (homo-)seksualiteit, muziek in de kerk (anders dan rockdiensten). Sinds juni gebruik ik deze pagina ook voor berichten.

De pagina gebeden op mp3 is op dit moment nog in de opbouwfase. Gebeden voor bij allerlei gelegenheden, die kunnen worden gedownload. En dan kun je uitgezakt zitten in de trein, iedereen denkt dat je zit te pitten.., of: je zit heel hip met je oortelefoontje in op de fiets naar school.. en je bent aan het bidden! Er wordt aan gewerkt.

Om te beluisteren: preken. Het is mijn bedoeling om alleen die preken beschikbaar te maken, die boeiend zijn voor velen. U kunt op de betreffende pagina reageren, dus zeg maar of het u aanspreekt. In principe één preek per maand, is de opzet.

Onder het kopje recensies wil ik geheel naar eigen keuze cd’s gaan bespreken. Dit kunnen cd’s zijn die van belang zijn omdat er een religieuze laag in zit. Maar dit is ook het hobby-gedeelte van deze site. Een plek voor allerhande aardigheden op het gebied van muziek.

In de media is de pagina met interviews en dergelijke.

Waar de volgende rockdiensten gepland zijn, vindt u onder agenda. De diensten die intussen geweest zijn, worden daar ook genoemd, mét eventueel een link naar een plaats op het internet waar iets van impressies hiervan te vinden zijn.

In het gastenboek kunt u uw reacties kwijt: op deze site of op een dienst waar u geweest bent. De reacties die iedereen mag lezen. Wilt u naar mij persoonlijk reageren, dan vindt u onder contact een email-adres.

Veel plezier!
Jan Andries de Boer

Één reactie op “00. Deze site”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.