Edwin Evers, Radio 538

De dubbele dienst in Nijeveen op zondag 18 februari, leverde de volgende dag een voorpagina + internet-filmpje op bij Dagblad van het Noorden. En De Telegraaf meldde zich voor een interview, dat op dinsdag geplaatst werd. Edwin Evers had dit eerder gezien dan de dominee in kwestie, die voor een interview uit bed gebeld werd.

 

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Een gedachte over “Edwin Evers, Radio 538”

  1. Dag Jan Andries ,

    zo juist heb ik dit interview gehoord , waarin je zo goed en duidelijk aangeeft waar het om gaat . Eigenlijk zou een ieder die geen begrip voor de blijde christelijke boodschap die deze dienst uitstraalt en brengt kan opbrengen moeten luisteren naar wat je er hier over zegt .

    Attie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *