Met het oog op morgen, NOS Radio 2

Sinds jaren zou Iggy Pop weer in Nederland optreden met zijn originele Stooges. Op Lowlands. In het AD had ik bij hun berichtgeving over de (eerste) U2-dienst gezegd dat Iggy tot mijn favorieten hoort. Dat had de redactie onthouden: ‘een dominee die van Iggy Pop houdt??’ Het idee was: mijn persoontje en nog een liefhebber, saxofonist Yuri Honing zouden met elkaar praten over Iggy Pop. In Hilversum aangekomen bleek Honing niet gekomen te zijn. Daardoor werd het een ander gesprek dan ik gedacht had.

 

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Een gedachte over “Met het oog op morgen, NOS Radio 2”

  1. Goede morgenJan Andries , zonet heb ik naar je geluisterd , het is nu bijna half zeven .Je weet ik ben geen kenner , ook geen liefhebber behalve dan van U2 .Maar dat is ook een hoofdstuk apart, de kennismaking was en is nu nog heel bijzonder .Dat neem niet weg dat ik je graag hoor spreken over dit onderwerp , zo hoor ik je dan dingen zeggen die mij intreseren begrijp je me ?Ik ben blij dat ik de mogelijkheid heb , dank je wel .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *