Categorieën
Artikelen

Stem voor de mooiste christelijke website!

De IKON en de PKN hebben in navolging van een Duits voorbeeld de zgn. Webfish Award uitgeloofd voor de mooiste christelijke website. Tot uiterlijk 1 januari van dit jaar konden particulieren en organisaties hun site aanmelden. Inmiddels heeft de jury de nominaties bekend gemaakt. De jury heeft uit de honderd inzendingen twintig sites genomineerd: tien in de categorie ‘particulier, tien in de categorie ‘organisatie’. Deze zijn in alfabetische volgorde weergegeven op www.webfishaward.nl, en daar kunt ook u uw stem uitbrengen! Bijvoorbeeld op www.janandriesdeboer.nl, want ook deze site is genomineerd. De jury zal de mening van het publiek zeker meenemen in haar uiteindelijke oordeel. De winnaar zal op vrijdag 7 maart bekend worden gemaakt.

Één reactie op “Stem voor de mooiste christelijke website!”

Van harte stem ik op de website van dominee Jan Andries de Boer , omdat hij voor eenieder verstaanbaar de boodschap van verdraagzaamheid en vrede overbrengt .

Ik ben zeer oud , maar ik volg deze website van dag tot dag . Zijn preken , gebeden en rockdiensten .

Het is een voorrecht om dit te mogen meemaken Hij is een dominee die zijn roeping ten volle gebruikt om de blijde boodschap te verkondigen .

Attie Binnema

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.