Stem voor de mooiste christelijke website!

De IKON en de PKN hebben in navolging van een Duits voorbeeld de zgn. Webfish Award uitgeloofd voor de mooiste christelijke website. Tot uiterlijk 1 januari van dit jaar konden particulieren en organisaties hun site aanmelden. Inmiddels heeft de jury de nominaties bekend gemaakt. De jury heeft uit de honderd inzendingen twintig sites genomineerd: tien in de categorie ‘particulier, tien in de categorie ‘organisatie’. Deze zijn in alfabetische volgorde weergegeven op www.webfishaward.nl, en daar kunt ook u uw stem uitbrengen! Bijvoorbeeld op www.janandriesdeboer.nl, want ook deze site is genomineerd. De jury zal de mening van het publiek zeker meenemen in haar uiteindelijke oordeel. De winnaar zal op vrijdag 7 maart bekend worden gemaakt.

Een gedachte over “Stem voor de mooiste christelijke website!”

  1. Van harte stem ik op de website van dominee Jan Andries de Boer , omdat hij voor eenieder verstaanbaar de boodschap van verdraagzaamheid en vrede overbrengt .

    Ik ben zeer oud , maar ik volg deze website van dag tot dag . Zijn preken , gebeden en rockdiensten .

    Het is een voorrecht om dit te mogen meemaken Hij is een dominee die zijn roeping ten volle gebruikt om de blijde boodschap te verkondigen .

    Attie Binnema

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *