Categorieën
Artikelen

“40 CoeXisT” – toestemming voor release geweigerd.

Universal Amerika staat niet toe dat de single “40 CoeXisT” van Rev. Jan Andries de Boer feat. U2NL wordt uitgebracht, zo deelde Joop Plagge van Universal Nederland ‘tot zijn grote spijt’ mee. Van het hoofdkwartier in Los Angelos had hij een mailtje ontvangen met slechts twee woorden: “permission denied”. Eerder bestond de indruk dat het aan Bono zelf zou worden voorgelegd, het lijkt er echter niet op dat hij iets met deze beslissing te maken heeft.

Één reactie op ““40 CoeXisT” – toestemming voor release geweigerd.”

.Inderdaad vandaag Goede Vrijdag is een heel droevige dag .En dan komt deze afwijzing terwijl je er zo op hebt gehoopt dat je toestemming zou krijgen . Maar geef de moed niet op , er is nog een kans , dus nog een mogelijkheid .
Ik was vanavond bij ons in de dienst het was zo mooi , met zoveel liefde en warmte in elkaar gezet en gebracht, dat heb ik mee naar huis genomen .Het was een “Goede Vrijdag “.
Hou je goed Jan Andries er liggen nog zoveel mogelijkheden voor je open , er gebeuren in zo’n korte tijd al zoveel goede dingen.
Dat neemt niet weg dat ik echt met je meeleef .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.