Categorieën
Artikelen

Steun van Rabbijn Soetendorp

Op het moment dat alles mislukt lijkt te zijn, gloort er soms nieuwe hoop. Rabbijn Soetendorp, die Bono diverse keren, steeds op initiatief van Bono zelf, ontmoet heeft, de vorige keer was in januari, ondersteunt de wens dat “40 CoeXisT” mag worden uitgebracht. De enige die deze toestemming kan geven is, nu Universal-USA ‘njet’ heeft gegeven, Bono zelf. Volgens de rabbijn zal het Bono niet veel moeite kosten hiervoor toestemming te geven. “U bent met iets belangwekkends bezig”, aldus de rabbijn. Later zal ik een uitgebreider bericht schrijven.

Één reactie op “Steun van Rabbijn Soetendorp”

Je weet het Jan Andries tot nu toe heb ik er alle vertrouwen in.Ook voor dit bid ik dagelijks bij mijn gebeden, want het is niet zo maar iets , de boodschap is zo vol overtuiging, zo in de geest van Bono , CoeXist .
Ik heb het vertrouwen hierin nog niet verloren, maar we moeten afwachten wat rabbijn Soetendorp misschien nog kan bereiken.
Hou je goed en geef de moed niet op .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.