Categorieën
In de media

Muzikaal Levensverhaal in Dichtbij Nederland

Op 22 december mocht ik te gast zijn in een speciale kerstuitzending van Dichtbij Nederland. Een uur lang muziek naar mijn keuze aan de hand waarvan Tarik Yousif een bijzonder levendig gesprek met mij voerde. Inclusief de muziek in Full Stereo te horen! Leuk voor op de iPod!

 

[audio:http://janandriesdeboer.nl/audio/DichtbijNederland081222.mp3]

3 reacties op “Muzikaal Levensverhaal in Dichtbij Nederland”

Dank je wel , ik heb er nu in alle rust naar kunnen luisteren .Gisteravond ging het niet.
Wat heb je veel verteld , heel waardevol .
Toen op het eind U2 te horen was voelde ik me blij worden want er zit momenteel bij mij veel niet goed. Maar deze muziek doet mij wat .
Jou gebed werd niet verhoord , je weet dat ik ook tevergeefs bid .Ik heb me er maar bij neergelegd .Het is niet anders .
Maar met deze uitzending ben ik heel erg blij , weer opnieuw , dank je wel .

49 minuten heb ik weer naar  je geluisterd , het is nu 7 uur 15 .Het is de tweede keer dat ik dit hoor en ik weet nu dat ook Anna Neeltje en haar vriendin er bij waren .Ik wil jullie zeggen hoe blij ik voor jullie ben om de bijzondere band die jullie hebben ,de vader en de dochter .Dit is niet aan iedereen gegeven , ik heb het moeten missen .Maar deze waardevolle uitzending heeft mij opnieuw diep ontroerd en ik ben heel dankbaar om dit en zoveel andere dingen die mijn leven verrijken .En dat is tot nu toe heel veel gewesst .Mijn dag is weer goed begonnen , dank je wel .

Waarom weet ik niet , maar weer heb ik geluisterd naar deze ook voor mij zo’n heel bijzonder gesprek .Het heeft mij enorm veel goed gedaan , want ondanks dat ik nu heel oud ben , heb ik nog veel moeite met al de voor mij verschrikkelijke gebeurtenissen in mijn leven .
Meer zeg ik hier niet over . Ik heb je er heel veel over verteld . Wij kennen elkaar en begrijpen elkaar . Ik wil het loslaten zoals je het mij hebt gezegd , maar steeds weer opnieuw rolt het als een lawine over mij heen , en bezeert mij heel heftig !Maar ik ben blij omdat jij er bent dominee Jan Andries de Boer .En ik dank je voor alles .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.