Kerstnacht 2008 “Wit Licht”

Kerst is het feest van het licht. Jesaja spreekt in hoofdstuk 9 over een ‘schitterend licht’ en een ‘helder licht’. In Lucas 2 worden herders omstraald door het ‘stralende licht van de Heer’. Verbonden met de song ‘Wit licht’ van Marco Borsato, in het midden waarvan de muziek zwijgt en we horen zeggen: “Dio disse: Sia la luce! E la luce fu.” Genesis 1:3 in het Italiaans.

 

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Een gedachte over “Kerstnacht 2008 “Wit Licht””

  1. Van deze preek Jan Andries wil ik alleen maar onthouden ; de plus en de min , Jezus de lamp .De rest is zo mooi , goed maar ook ingewikkelddaar moet ik heel veel opnieuw naar luisteren en dat zal ik ook doen en dat weet je van mij .
    Dit was de preek van de kerstnacht , ik ga nu luisteren naar de korte preek van de kerstochtend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *