Categorieën
In de media

Dochter Anna Neeltje interviewt Bløf

Elke donderdagavond presenteert Anna Neeltje de Boer (inderdaad: de dochter van) op CompleetFM het programma “In Rep en Roer Met De Boer”. Op 18 juni interviewde ze Paskal Jakobsen en Peter Slager van Bløf live in haar programma.Te beluisteren. Interview met Peter Slager Deel 1.  En Deel 2.

Bløf speelt op 20 juni op het Indian Summer Festival in Broek op Langedijk.

Één reactie op “Dochter Anna Neeltje interviewt Bløf”

Dag Anna Neeltje ,
ik heb zo juist de beide intervieuws gehoord en vooral van het tweede met Peter Slager ben ik zeer onder de indruk .
Ik heb met mijn verjaardag – wat ik in het zieken huis moest meemaken – de laatste cd April gekregen . Ik mocht eergisteren na vier weken weer naar huis . En ik doe mijn uiterste best om op 28 juni om zeven uur in de dienst van je vader te zijn , want dat wil ik zo graag meemaken .
Ik denk dat je heel blij bent met Jan Andries als je vader , hij is ook een heel bijzonder mens en dominee .Het is vandaag Vaderdag !!!
Lieve Anna Neeltje , ik wens je succes met alles wat je nu doet en in de toekomst nog gaat doen ,

groetjes , mevr. Attie binnema

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.