Categorieën
In de media

Radio 1, Dit is de dag, 22 september 2009

Ter gelegenheid van de première van de nieuwe U2-dienst op 25 september en een heel seizoen met U2- en Bløfdiensten voor de boeg een levendig item van een kwartier. En zoals dat gaat bij Dit is de dag, spraken ook de andere gasten mee. In dit geval de Rotterdamse fractievoorzitter van de PvdA Peter van Heemst en de ethicus Theo Boer. Er was bepaald sfeer aan tafel.

Aan het begin vroeg Arie Boomsma me te kiezen tussen U2 en Bløf. Nadat ik geantwoord had, voelde ik de trilfunctie van mijn mobiel. Ik had meteen even moeten kijken, dan had ik kunnen vertellen dat Peter Slager me een sms’je had gestuurd met deze tekst: “Nou vooruit, U2 boven ons kan ik dulden”, met daarbij een knipogend hoofdje. Overigens kon ik tijdens deze uitzending ook vertellen dat Bløf in overweging heeft om een keer in Zeeland samen met mijn een Bløfdienst te gaan doen.

Luisteren

Dichter Jurre van den Berg maakte er een gedicht bij.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.