Categorieën
In de media

TV Oost, Première “Vision over Visibility” in Zwolle

25 september was een bijzondere dag. Voor het eerst werkte ik samen met U2two, en dat beviel! In de Zwolse Broerenkerk mochten we de opening verzorgen van het driedaagse festival “Roots, Reli & Rage”. Het lijkt erop dat dit het begin was van een geheel nieuwe fase. En waar het eindigt? Maar deze nieuwe fase begon in elk geval daar en het Nieuws van TV Oost bracht er verslag van uit. Nog even ten overvloede: de U2-dienst is niet overgewaaid uit Amerika, zoals de presentatrice zei, maar is heel bijzonder gelijktijdig daar en hier ontstaan. De Geest waait waarheen Hij/Zij wil, heeft ‘mysterious ways’, om het met U2 te zeggen. (De woorden voor Geest zijn in zowel het Hebreeuws als in het Grieks vrouwelijk). Het item begint bij 2:25. Het gaat om de uitzending van 21:00 uur (helemaal onderaan).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.