Top 2000 Religieus

Op 19 december mocht ik aanschuiven bij Frank du Mosch om in het programma Cappuccino te vertellen wat er religieus gezien aan pareltjes zitten in de Top 2000. Het leukste radio-optreden tot nu toe, denk ik.

 

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 

Twee jaar geleden had ik de eer Leo Blokhuis zowel thuis als in een U2-dienst te ontvangen. Hij heeft toen een reportage gemaakt bij de toenmalige nummer 8 in de Top 2000, One van U2. Dit is een televisie-item, dat 5 kwartier voor de jaarwisseling is uitgezonden. Over ‘prime-time’ gesproken…

Een gedachte over “Top 2000 Religieus”

 1. Dag Jan Andries ,na een zeer slechte nacht ben vanochtend heel vroeg weer eens gaan luisteren naar deze bijdrage “Capuccino “.
  En wat ik er van verwachtte kwam uit .
  Het is een zo ’n blij en goed gesprek , hier kan ik de dag mee beginnen .
  Gisteren trouwens ook .
  Toen heb ik gekeken en geluisterd naar het mooie filmpje van twee jaar geleden waarin je zo indrukwekkend het Gloria van U2 vertaald leest .
  Ook dat is zo de moeite waard .
  Wat versta jij je roeping ook goed , ik denk dat de engelen heel blij met jou zijn , mijn engelbewaarder in ieder geval wel .
  Want hij werkt met jou samen , zo ook deze ochtend en gisterochtend .
  het ontroerd mij meer als ik je kan zeggen, maar ik aanvaard dit met grote blijdschap !
  En ik dank jullie beiden .

  Attie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *