Categorieën
In de media

Pasen bij U2 op BNN

Voor het programma BNN Today op Radio 1 mocht ik aan de hand van nummers van U2 de betekenis van Goede Vrijdag en Pasen uitleggen. Ik hoefde niet na te denken over de keus. “Until the End of the World” is helemaal geënt op het lijdensverhaal in de versie van Matteüs en gaat over het verraad. En “Stand Up Comedy” is een prachtig en humoristisch nummer over opstaan in de kracht van het geloof.

 

[audio:http://janandriesdeboer.nl/audio/BNN_100402.mp3]

Één reactie op “Pasen bij U2 op BNN”

Het is al een beetje laat . maar ik heb geen slaap daarom heb ik ook naar jou geluisterd Jan Andries .Maar wat je zei wist ik immers al .
Deze afgelopen dagen zijn zo heel erg goed , het zijn dacht ik de hoogtepunten van je leven als dominee .
Ik ga nu de U2 cd’s na kijken of ik de nummers heb die zonet wat onduidelijk waren .
Mijn leven staat een beetje op z”n kop , alles is in de war !
Morgenochtend wordt ik gehaald voor de Paasviering in Vredevorstkerk.
Dit wordt een feestelijk gebeuren compleet met een zeer goede lunch al zal dit niet aan mij besteed zijn .
Als ik er maar stil mag bijzitten en naar alles luisteren , dan is het goed !
Dank je wel voor dit alles !

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.