Categorieën
Preken

Dankbaarheid

Dankbaarheid maakt een mens gelukkig. Dankbaarheid is het omgekeerde van arrogantie. Een preek over dankbaarheid, gehouden in een jeugddienst. Lezingen waren Psalm 131 (daarmee is Herman Finkers zijn sublieme show ‘Na de Pauze’ begonnen) en Lucas 18:9-14.

 

[audio:http://janandriesdeboer.nl/audio/Bedankt.mp3]

Één reactie op “Dankbaarheid”

Dank je wel Jan Andries voor deze preek die voor jonge mensen is bedoeld maar waar ik als oud jong mens mijn voordeel mee kan doen .
Het heeft mij op het juiste moment veel gedaan al ben ik er nog niet uit .Het heeft te maken met de tweede bijdrage bij het artikel Jamaica . Het slaat in mijn gevoel nergens op, integendeel. Ik zou willen dat ik het nooit gelezen had , want het doet mij pijn omdat de bedoeling zo heel anders is .Het is nu zaterdagmorgen 11.00 uur
Ik hoop van harte dat je mij begrijpen kan Jan Andries .

Attie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.