Categorieën
Artikelen

JanAndriesDeBoer.nl wint zilveren Webfish

Webfish-silverGisteren was in het Utrechtse Dienstencentrum van de Protestantse Kerk de uitreiking, door synode-voorzitter Gerrit de Fijter, van de Webfish-awards. Zowel in de categorie ‘organisatie’ als in de categorie ‘particulier’ waren er een eerste, een tweede en een derde prijs te winnen.

Uitreiking_webfishIn de categorie waarin JanAndriesDeBoer.nl meedong heeft de satirische site www.goedgelovig.nl de eerste prijs gewonnen. De jury heeft hiermee een statement gemaakt: meer humor en zelfspot in de kerk is gewenst. De site is het product van een collectief, waarvan de leden anoniem willen blijven. Gefeliciteerd, het is jullie gegund!

De derde prijs in deze categorie is gewonnen door de prachtige site van de PKN-gemeente Castricum. Ook hartelijk gefeliciteerd!

En dan de tweede, dat is dus de site waar u nu verblijft. De jury schrijft in haar rapport:

“De tweede prijs gaat naar Ds. Jan Andries de Boer. Op zijn site geeft hij informatie over (U2-)rockdiensten die hij organiseert. Daarnaast zijn er preken en gebeden te vinden, die beluisterd en meegebeden kunnen worden.
De jury vindt deze site bijzonder professioneel gemaakt. Het is duidelijk dat er werk wordt gemaakt van deze site. De vormgeving is eenvoudig, maar sterk door het kleurgebruik en de aansprekende foto. De structuur van de site is helder en overzichtelijk. De site maakt gebruik van de nieuwste technieken zoals gebeden op mp3 en het aanbieden van rss. Maar bovenal sluit de hele site naadloos aan bij het originele concept rockdiensten waar Jan Andries de Boer bekend om staat. Een sterk geheel!”

3 reacties op “JanAndriesDeBoer.nl wint zilveren Webfish”

Heel blij ben ik Jan Andries , je hebt het tenvolle verdiend .
Het jury – rapport zegt geen woord teveel het is een feit , zo beleef ik ook je website .
Je bent enorm onderlegd in vele opzichten maar je blijft wie je bent , zo als ik je ken , een dominee in hart en ziel . Een dominee die zijn gaven en talenten wil gebruiken hoe je het ook doet met altijd dit doel , je roeping waar te maken .
Dank je wel voor zoveel goede dingen .
Attie Binnema te Heemskerk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.