Categorieën
In de media

Amsterdam FM, 12 maart 2008, 08:06 uur

Gesprek naar aanleiding van de “anti-Wilders-clip”. Maar dat is het niet. Toen ik eraan begon had ik echt Wilders niet speciaal in het vizier. Wel staat de boodschap van “40 CoeXisT” by Rev. Jan Andries de Boer feat. U2NL tamelijk diametraal tegenover die van Geert Wilders. “Amsterdam FM” was op de “rev.” geattendeerd door free-lance journalist Jan Muiser, die als organisator van het Amsterdamse 5 mei debat in 2007 de “rev.” naar Amsterdam riep om op het Museumplein te debatteren over de vrijheid van een ambtenaar van de burgerlijke stand om aan de voltrekking van een homohuwelijk niet mee te werken. Zie over mijn mening dienaangaande onder deze link. Het interview kunt u ook beluisteren.

 

 

[audio:http://janandriesdeboer.nl/audio/AmsterdamFM080312.mp3]

Één reactie op “Amsterdam FM, 12 maart 2008, 08:06 uur”

Weer verbaas je me Jan Andries.
Ik hoop van harte dat de single uitgebracht mag worden .
Ik heb de rockdienst in N. Scharwoude meegemaakt en inderdaad ook ik heb de preek niet kunnen verstaan .Maar kijk wel heel veel naar het filmpje wat wordt uitgebracht op “Meer ” .
En dit is zo de moeite waard !
Ik ben heel oud , bijna 90 jaar , en je weet de afspraak die we hebben gemaakt .
“40 “van U2 wordt gebracht bij m’n uitvaart in de kerk ,zo als ik het hoorde bij de allereerste rockdienst in je eigen kerk op zondag 12 maart 2006 .
Ik volg alles met zeer grote aandacht , heb ondertussen drie rockdiensten mogen meemaken
en dit alles heeft mijn leven op een bijzondere manier verrijkt .
CoeXsist beheerst ook mijn leven .
Misschien mag ik nog wat ouder worden , zo dat ik het op mijn manier mag uitdragen .
Ook ik geloof in in het konigkrijk van God , in het eeuwig leven na de dood .
Ik wens je een heel goede tijd , de drie maanden na Pasen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.