Categorieën
In de media

Paskal Jakobsen in ‘Het radiodagboek’

Op 31 maart, de dag dat zij hun Oktober-toernee afsloten, had ik in het kader van een interview voor Trouw opnieuw een uitgebreide ontmoeting met Peter en Paskal van BLØF. Tussentijds ging Paskal er even uit voor een kort interview op Radio 1. Naderhand vertelde hij over onze ontmoeting te hebben verteld.

Hierin tevens een versie van ‘Dagen zonder namen’, een liedje dat naar mijn smaak perfect de sfeer van de sabbat of de zondag weergeeft. Dat zijn dagen niet om in te streven en te kopen, maar om te zijn.

 

[audio:http://janandriesdeboer.nl/audio/Lunch090401.mp3]

Één reactie op “Paskal Jakobsen in ‘Het radiodagboek’”

Geloof me Paskal , er bestaat een leven na de dood . Ik ben in geloof opgevoed .
Maar ik heb het ook mogen horen , zomaar onverwacht op een zondagochtend toen ik heel alleen liep op de Herenweg in Egmond aan de Hoef .Ik dacht op dat moment niet aan mijn man die acht maanden daarvoor was overleden .Maar opeens hoorde ik zeggen zonder klank “Ik ben nu zo gelukkig “Ik antwoorde op dezelfde manier “Is dat waar Jan “En hij antwoorde “Ja , en ik heb Hans ook gezien “. En toen was het over .
Hans is onze zoon , die een jaar daarvoor op een een en dertigjarige leeftijd is overleden .Mijn man is vijf en zestig jaar geworden .
Paskal , ik ben een nuchter mens , en over zulke dingen fantaseer ik niet .Maar deze belevenis , die ik echt heb mogen meemaken wilde ik aan je vertellen .Ik hoop dat je er over kunt nadenken .

Attie Binnema

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.