Categorieën

04. Gebeden op mp3

Het is mijn bedoeling om op mp3-formaat tal van gebeden te gaan aanbieden. Gebeden om kracht in het algemeen, bij het moeten verrichten van een speciale taak, bij moeite in klas of studiegroep, bij een zwaar lot, bij moeite in de relatie, bij problemen met de ouders, bij problemen met de kinderen, bij eenzaamheid. Wilt u/wil jij graag een gebed bij iets dat uw/jouw eigen leven betreft, mail het me, dan zal ik daar in veralgemeniseerde vorm, zodat meer mensen er wat aan kunnen hebben, een gebed bij maken. Op het moment dat ik het klaar heb en het staat op de site, laat ik het per email weten.

Wie geïnteresseerd is in deze gebeden, is misschien ook geïnteresseerd in de bijbellezingen op muziek.

4. Gebed voor mensen met een autistische stoornis of ADHD. 

 

[audio:http://janandriesdeboer.nl/audio/GebedAutismeADHD.mp3]

3. Gebed voor mensen met onmin in de familie. Helaas iets dat in vele families voorkomt. Vaak is het erg moeilijk een vastgelopen situatie te doorbreken.

 

[audio:http://janandriesdeboer.nl/audio/GebedOnminInDeFamilie.mp3]

 

2. Gebed voor (jonge) mensen die in verwarring zijn over hun (homo-)seksualiteit.

Een jongen van 16 jaar mailde me. Of ik een gebed wilde maken om kracht in moeilijke tijden en om vergeving van zijn zonden. Hij vertelde erbij dat hij al jaren kampte met psychische problemen, depressie, overspanning, ‘en wat al niet’. Ik mailde terug: ‘vergeving? Voel jij je zo zondig dan?’ Daarop antwoordde hij dat hij sinds 5 jaar wist dat hij homoseksueel was. Zijn probleem tegenover God was dat de Bijbel het verbiedt, maar het voelde niet zondig. Hij voegde nu nog toe dat hij zelfs een poging had gedaan een einde te maken aan zijn leven. Kennelijk was het allemaal in relatie tot God echt dubbel, want met zijn geaardheid was hij geschapen, schreef hij. Ik mailde hem terug dat ik een artikel geschreven heb over homoseksualiteit, en gaf hem deze link. In zijn antwoord hierop schreef hij dat hij het heel mooi verwoord vond en dat hij gelukkig is met zijn vriend van wie hij oprecht houdt. Hierbij een gebed voor mensen zoals hij, die worstelen met hun seksualiteit.

 

[audio:http://janandriesdeboer.nl/audio/GebedSeksueleIdentiteit.mp3] 

1. Gebed voor mensen die verslaafd zijn en hun dierbaren.

 

[audio:http://janandriesdeboer.nl/audio/VoorVerslaafde.mp3]

Één reactie op “04. Gebeden op mp3”

Beste,

Alvast wil ik u bedanken voor deze diensten dat u doet voor de glorie van de enige ware God!!

Ik had graag geweten of er een mogelijkheid is om de audio’s (lezingen) te downloaden aub?

Vriendelijk groetend.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.