Categorieën
Artikelen

Waardering voor rockdiensten

Waar ik bijzonder blij mee ben: er is op hoog kerkelijk niveau waardering voor de rockdiensten. Arjan Plaisier, landelijk secretaris van de Protestantse Kerk noemt het “missionair kerk-zijn per excellence” en Klaas van der Kamp, landelijk secretaris van de Raad van Kerken: “eigentijdse devotie in spijkerbroek en leren jack”. Later voeg ik op deze plaats een langer artikel toe hierover.

Één reactie op “Waardering voor rockdiensten”

je stuurde mij op 28-09 om 0:10 uur een email waarin jij mij vertelde hoe blij je was met deze belangstelling .
En je weet Jan Andries , hoe blij ik met dit alles ben, het verrijkt de laatste jaren van mijn leven .
Ik volg het letterlijk van minuut tot minuut .
Ik voel het wanneer er berichten zijn en vang het dan meteen op, ik kan er ook niets doen het is zo , en ik ben er blij mee .
De film van je laatste rockdienst had ik al eerder gevonden en gezien , althans het grootste gedeelte . Ik heb er ook op gereageerd .
Ik ben benieuwd wat je verder nog zult laten weten .

Attie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.