Categorieën
In de media

Pasen bij U2 op BNN

Voor het programma BNN Today op Radio 1 mocht ik aan de hand van nummers van U2 de betekenis van Goede Vrijdag en Pasen uitleggen. Ik hoefde niet na te denken over de keus. “Until the End of the World” is helemaal geënt op het lijdensverhaal in de versie van Matteüs en gaat over het verraad.

Categorieën
In de media

Top 2000 Religieus

Op 19 december mocht ik aanschuiven bij Frank du Mosch om in het programma Cappuccino te vertellen wat er religieus gezien aan pareltjes zitten in de Top 2000. Het leukste radio-optreden tot nu toe, denk ik.

Categorieën
In de media

TV Oost, Première “Vision over Visibility” in Zwolle

25 september was een bijzondere dag. Voor het eerst werkte ik samen met U2two, en dat beviel! In de Zwolse Broerenkerk mochten we de opening verzorgen van het driedaagse festival “Roots, Reli & Rage”. Het lijkt erop dat dit het begin was van een geheel nieuwe fase. En waar het eindigt?

Categorieën
In de media

Hemels Concert

Dichter Jurre van den Berg maakte naar aanleiding van de uitzending van 22 september van Dit is de dag het volgende gedicht:

Categorieën
In de media

Radio 1, Dit is de dag, 22 september 2009

Ter gelegenheid van de première van de nieuwe U2-dienst op 25 september en een heel seizoen met U2- en Bløfdiensten voor de boeg een levendig item van een kwartier. En zoals dat gaat bij Dit is de dag, spraken ook de andere gasten mee. In dit geval de Rotterdamse fractievoorzitter van de PvdA Peter van Heemst en de ethicus Theo Boer. Er was bepaald sfeer aan tafel.

Categorieën
In de media

Radio 1, Dit is de dag, 17 juli 2009

Bij de dag is een actualiteitenprogramma van de EO. Presentatie: Arie Boomsma. Hierin komt tevens ter sprake dat U2two gaat meewerken aan de U2-diensten. Luisteren.

Categorieën
In de media

Dochter Anna Neeltje interviewt Bløf

Elke donderdagavond presenteert Anna Neeltje de Boer (inderdaad: de dochter van) op CompleetFM het programma “In Rep en Roer Met De Boer”. Op 18 juni interviewde ze Paskal Jakobsen en Peter Slager van Bløf live in haar programma.

Categorieën
In de media

Regio 22, “Gesprek in de regio”

Op de site van Regio 22 staat het zo:

 

“Onze presentator Jorrit van der Kooi is in deze aflevering van ‘Het Gesprek uit de Regio’ in Broek op Langedijk, waar hij een gesprek heeft met Jan Andries de Boer. Het bijzondere aan Jan Andries is dat hij als predikant Rock ’n Roll muziek in de kerk heeft gebracht. Hij experimenteert graag met muziek in zijn diensten en hij droomde er vroeger al van om DJ te worden. Al met al leverde dit een zeer interessant gesprek op.”

Categorieën
In de media

Paskal Jakobsen in ‘Het radiodagboek’

Op 31 maart, de dag dat zij hun Oktober-toernee afsloten, had ik in het kader van een interview voor Trouw opnieuw een uitgebreide ontmoeting met Peter en Paskal van BLØF. Tussentijds ging Paskal er even uit voor een kort interview op Radio 1. Naderhand vertelde hij over onze ontmoeting te hebben verteld.

Categorieën
In de media

Muzikaal Levensverhaal in Dichtbij Nederland

Op 22 december mocht ik te gast zijn in een speciale kerstuitzending van Dichtbij Nederland. Een uur lang muziek naar mijn keuze aan de hand waarvan Tarik Yousif een bijzonder levendig gesprek met mij voerde. Inclusief de muziek in Full Stereo te horen! Leuk voor op de iPod!